Referencia

Hogy miért érdemes belevágni? Mert az élet a célok eléréséről szól!
Tartozz a csapatunkba te is!

Sikeres életmódváltók

A lentiekben olyan nagyszerű emberek történetét olvashatod, akik egyszer már meghozták a döntést. Segítséget kértek és megvalósították amit el akartak érni!


Ne próbáld magad meggyőzni arról, hogy neked ez biztosan nem sikerülhet. Sőt, kifogásokat se keress, ezzel csak minden egyes nappal távolabb kerülsz az egészséges, új életedtől és a vele járó álomalaktól is. Mi lesz a te történeteddel?

Balogh István (ÉN)

Mindkét képen 67 kg vagyok!


Rengeteg munka és áldozat eredményét láthatjátok. Élvezetes volt az út, miközben teljes mértékben életmódot váltottam.

Jól érzem magam a bőrömben és azt hiszem ez a legfontosabb!

Orosz Ilona

Ilonával közel másfél évig dolgoztunk együtt. Szorgalmas, maximalista és nagyon jól terhelhető. Csinosodni szeretett volna, ezért keresett meg. Az edzéseket egyre jobban megszerette, nagy mosollyal és rengeteg pozitív energiával jött le mindig edzeni.

Mindketten szerettük volna, ha a végeredmény a lehető legnagyobb önbizalmat adja neki, ezért megbeszéltük, hogy egy profi fotóssal megörökíttetjük a munka gyümölcsét.

Ennek eredményét láthatod a képeken. 


Köszönöm a közös edzéseket Ilona!


PETI

Vendégem elfoglalt családapaként oldotta meg, hogy beiktassa életébe a rendszeres edzéseket. Sosem volt kifogás, csak kitartó munka, melynek eredményeként megszabadult 10 kg feleslegtől.

robi

Kezdeti célunk a teljes életmódváltás mellett a test arányainak és az állóképességnek a javítása volt. Ennek érdekében vendégem 7,9 kg zsírt dobott le. A következő cél az izomépítés!

ÁRPI

Vendégem 3 hónap alatt elért eddigi eredményét láthatod.

Az étkezésre és az edzésekre vonatkozó instrukciókat is maximálisan betartja! Ennek köszönhető az eddigi 4,5 kg gyarapodás!

ÉDESANYÁM

Édesanyám világ életében telt volt. Alakja mindig is zavarta, amibe sosem nyugodott bele. Az otthoni szobabiciklinek és egészséges étkezésnek köszönhető a leadott több mint 15 kg.

ATTIS

Tanítványom ülőmunkát végez, hiányzott neki a fittség érzése.

A rendszeres mozgás bevezetésének köszönhetően mára egészségesebben él és táplálkozása is teljesen átalakult. 

Több mint 10 kg-ot adott le! Nem állunk meg!

ÉVI

Évivel kicsivel több mint egy hónapja dolgozunk együtt. Fantasztikus szorgalmának és kitartásának köszönhető az eddig leadott 5.3 kg. Teste a diéta és súlyzós edzés hatására sokkal feszesebb és tónusosabb lett. Természetesen nem állunk meg!

ZOLI

Vendégem kisebb pocakjától szeretett volna megszabadulni! A közös munka ideje alatt megtanulta jól megválogatni ételeit, ennek és a mozgásnak együttesen köszönhető a leadott 7,2 kg.

SÁNDOR

Határozott cél a fogyás és az állóképesség növelése.

Az egyik legelfoglaltabb vendégem. Kitartásának köszönhetően azonban több mint 11 kg zsírtól szabadult meg.

Megyünk tovább!

JÁNOS

Vendégem fogyási célja néhány hónap kitartó és szorgalmas munkájának köszönhetően teljesült.

Az egészséges életmódot a jövőben sem tervezi feladni!

25 kg-tól szabadult meg, nagyon elégedett új külsejével.

A súlyzós edzés és diéta eredményeként teste izmos, szálkás, kifejezetten sportos külsejű lett!

LAURA

A 4 hónap leforgása alatt elért eredmény magáért beszél. Következetes és szorgalmas munkájának köszönhetően vendégem több mint 10 kg -tól szabadult meg.

Gratulálok a látványos változáshoz!

JÁNOS

Vendégem munkahelye miatt sajnos csak havonta 2 hetet tud terembe járni. Ebből a 2 hétből próbáljuk kihozni a maximumot. A képeken a fél éves közös munka eredménye látható.

Óriási akarás, szorgalom, kitartás és alázatos munka van ebben az időszakban. Így tovább!

NIKI

Megtanultunk táplálkozni és kiváló edzéseink voltak együtt! Rendkívül jól terhelhető, kitartó személyiség. Máshogy nem is sikerülhetett volna a kitűzött cél! Csinos, nőies alakját a megtanult elvek alapján egyedül formálja tovább! Gratulálok!

NORBERT

Vendégem kifejezetten sovány alkattal érkezett hozzám. Azóta eltelt 2 év. Férfiasabb, magabiztosabb lett a megjelenése.

Szívét, lelkét teszi bele a munkába melynek látványos eredménye is van. Így tovább!

ZSOLT

1 év kitartó munkája látható. Fogyási célunk maximálisan megvalósult. A testi átalakulás mellett komoly lelki fejlődésen is átesett vendégem.

Önbizalma nőtt és sokkal céltudatosabbá vált. Gratulálok!

MÁTYÁS

2 év elteltével a korábbi 59 kg-os sovány kisfiúból igazi férfi lett! Érett, izmos, kifejezetten sportos alakját a táplálkozási szokások megváltoztatásán túl kemény, férfias edzésekkel értük el! Hajrá tovább!

JÁNOS

Vendégem egyedül végezte edzéseit, étrendjének összeállításában segítettem, melyet maximálisan betartva 5 hónap alatt érte el kitűzött célját. Közben megtanult táplálkozni, a jövőben egyedül is képes étkezését és testsúlyát menedzselni.

GABICA

Vendégem, esküvőjükre való készülődés miatt kezdett bele az életmódváltásba.

A 7 hónapos közös munka alatt 22 kg-tól szabadult meg céltudatos és szorgalmas munkával. Élete részévé vált a tudatos táplálkozás és mozgás. Kiválóan érzi magát a bőrében, csinos, nőies alakjának köszönhetően önbizalma is növekedett!

Rólam Mondták

profile-pic
Veres László

István személyében nem csak edzőt, szakember ismertem meg, de életmód tanácsadó, mentort is. A gyakorlatokat nem csak elmondja, megmutatja, hanem meg is érteti. A miértek ismeretében sokkal egyszerűbb koncentráltan, tudatosan végezni a munkát. Edzés közben folyamatosan motival, odafigyel és elvisz a határokig ha arról van szó. Jobban kiismerte a teljesítőképességem, mint én magam. Hatalmas önbizalom növelő hatása van, amikor megcsinálsz egy gyakorlatot, amiről nem is gondotlad, hogy képes vagy rá. Fizikai munka mellett étkezésben is maximálisan felkészült. Részletes iránymutatást ad, de nem fogja végig a kezed. Engedi, hogy magadnak tanuld meg, mire van szükséged viszont kérdés esetén bármikor fordulhattam hozzá. Csak ajánlani tudom.

profile-pic
Benedek Máté

Tökéletes embert, így edzőt érdemtelen keresni. Ám Pisti olyan ijesztően közel áll hozzá, hogy belőle már csak tényleg a hiba hiányzik... Ennyit vettem észre bő egy év közös munka után. Egyszerűen felülmúlhatatlan, non plus ultra.

profile-pic
Kökönyei Leila

Nos! Kicsivel több mint egy hónapja edzem Pistivel , de az a motiválás , teljeskörű odafigyelés ,elszántság amit provokál edzés közben, megérdemelné még a 10 csillagot is, le a kalappal előtte! Edzettem már pár edzővel és azt kell mondjam, magasan, kiemelkedően magasan Pisti a legjobb! Amikor már nem úgy mész le a terembe “hogy na essünk túl az edzésen” , hanem várod, hogy megint egy brutál edzésen legyél túl, mikor már a hobbidá válik, mikor a tested érzi hogy igenis kell megint a “ fájdalom” , na az már valami! Keresse mindenki bizalommal Pistit, mert neki igenis az a fontos ,hogy elérd a célod,legyen bármi!

profile-pic
Kis Norbert

1.5 éve járok hozzá és bizton állíthatom, hogy az egyik ha nem a legjobb személyi edző. Kihozza belőled a maximumot és rávesz, hogy erődön felül teljesíts. Nagyon jó fej és szakmai szempontból napra kész. Bátran forduljon hozzá mindenki aki fogyni vagy hízni szeretne vagy csak egy kicsit szeretne formálni az alakján, nagyon segítőkész. Életem legjobb döntése volt, hogy vele kezdtem el a súlyzós edzést. Keressétek őt bátran!

profile-pic
Görög Ildikó

Még csak 1 hónapja edzek Pistivel de máris látszik az eredmény az első mérésnél! Kilóban, centiben és százalékban is! Szakirodalmi, ahogy ő mondaná!?Szakmai tudása, hozzáállása maximális! Bíztat de elvárja a feladatok elvégzését a közös cél érdekében. Amihez kétség nem fér ,hogy meglesz!!!???

profile-pic
Vaskó Tímea

Mint tudjuk, egy egyénre szabott, tudatosan összeállított étrend óriási jelentőséggel bír egy versenyre történő felkészülés során. Versenyfelkészülésem kellős közepén kerestem meg Istvánt, hogy segítsen nekem a táplálkozással kapcsolatban. Onnantól teljes mértékben az ő iránymutatásait követtem az étkezésemet illetően. Végig lelkiismeretesen, szakszerűen támogatott abban, hogy elérjem céljaimat. Oroszlánrészt vállalt, amiért hálás vagyok. A jövőben is számítok támogatására.

profile-pic
Balogh Istvánné

A fiam segítségével megváltozott az életem. Egészségesen táplálkozom és a mozgás is mindennapos. Soha többé nem szeretnék 90 kg lenni. Köszönök mindent, nélküled nem sikerülhetett volna.

profile-pic
Finta Attila

Az étrend kialakításánál figyelembe vette az igényeimet, a diéta nem indult drasztikusan, volt benne átmenet, így végig motivált maradtam. A kezdetektől egyértelműen látszott, hogy rengeteg időt fordít rám. Végig közvetíteni tudta a lelkesedését és a felkészültségét amivel engem is ösztönzött. Mindig számíthattam rá a kérdéseimmel és megfelelő segítséget adott még a leglehetetlenebb időpontokban is. Az újabb recepteknek és a táplálkozással kapcsolatos tanácsainak mindig örültem. Elmagyarázta a miérteket, a szabályokat is, így pár hét múlva már magamtól is tudtam változtatni az étkezéseken. Végig segített, hogy kitartsak, még akkor is ha sokszor nehéz volt és legszívesebben abbahagytam volna. Összeségében nagyon örülök, hogy elértük az eredményt, remélem akkor is tudom majd tartani, ha visszaállok a hétköznapisabb étrendhez. Örülnék neki ha ezzel kapcsolatban is tudnál tanácsokat adni. Köszönök mindent!

profile-pic
Szabados Péter

Igazából magam sem gondoltam volna, hogy magamhoz képest idáig juthatok. Ehhez viszont kellett az Ő lelkessége és lelkesítő képessége. Tökéletes edzőpartner és instruktor egy személyben, ami nem merül ki az edzőtermi foglalkozásokban. Odafigyelt a táplálkozásomra, a testi adottságaimra, minden téren folyamatosan igazodott az egyéni igényeimhez és lehetőségeimhez. Nem hiszem, hogy mással ilyen hatékony és sikeres lett volna a közös munka. Hallgattam rá, Én is akartam, így közös erővel sikerült!

profile-pic
Balogh Árpád

Közel két hónapja edzem Istivel és a szakmai tudása, valamit az edzésekhez való hozzáállása is elképesztő! Ha olyan edzőt szeretnél, aki folyamatosan figyel rád és motivál akkor ő a legjobb választás! (Viszont készülj fel, hogy egy gyakorlatot sem fogsz tudni elcsalni 😉

profile-pic
Tar Zoé

Abszolút hiteles és megbízható!

profile-pic
Noszály Bettina

Szűk egy hónapot töltve a Főnökkel, elmondhatom, hogy nála lelkiismeretesebb, figyelmesebb edzővel aligha dolgozhattam volna 🙂 Rengeteget tanultam tőle, és talán még fogok is az elkövetkezőkben 😉 Elfogadta a csöppet sem megszokott célomat az edzéssel. Mindenben támogatott, őszintén elmondta a hibáimat és hogy hogyan tudok úgy javítani rajta, hogy közben semmit ne nélkülözzek, amit nem szeretnék - mert az életmódváltás így is eszközölhető 😉

profile-pic
Lakatos Gabriella

Lelkiismeretes, segítőkész és célorientált. Mindig számíthattam rá és folyamatosan szem előtt tartotta az elérendő célom. Szakmai tudása kifogástalan. Az ő segítségével sikerült elérnem a kitűzött célom, mely során sikerült leadnom 24 kg-ot. Megtanított arra az együttműködés során, hogy lehet egészséges életmódot élni éhezés nélkül és, hogy ez ne egy fogyókúraséma legyen, hanem egy életmódváltás! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

profile-pic
Orosz Ilona

Profi, szívvel -lélekkel dolgozik. A változatos feladatsorok jó hangulatban telnek. Minden 10. alkalom után motivációval zárunk. Az edzések végére kellemesen elfáradok és kitisztult fejjel folytatom a napom. Nagyon jó érzés tapasztalni a fejlődést egy következetes, kedves, emberi edzővel.

profile-pic
Csordás János

Nagyon lelkiismeretes és célorientált edző. Segít mindenben és teljes odafigyeléssel tartja az edzéseket. Vele minden adott, hogy elérd a célod legyen az bármi!! Nekem sikerült éhezés nélkül leadnom közel 25kg-ot, fél év alatt. Ezt álmomban se gondoltam volna!!! DE SIKERÜLT VELE!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!