KI VAGYOK ÉN?

Üdvözöllek, Balogh István vagyok, személyi edző!

Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy segíthessem és motiválhassam azokat az embereket, akik szeretnének változtatni és egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet akarnak élni. Személyi edzőként dolgozom a debreceni SCITEC FITNESS CLUB edzőteremben.

Eredetileg gépészmérnök vagyok. Állásomat feladva az életemet annak szenteltem, hogy a lehető legtöbb embernek taníthassam meg az egészséges táplálkozás és élet alapjait.

A mozgás iránti rajongásom fiatal koromban kezdődött. Akkoriban a futás volt a nagy szerelem.

Az évek múlásával sokat változtam és úgy gondoltam, hogy kipróbálom magam más területen is. Férfiasabb mozgásforma után néztem, így ismerkedtem meg a súlyzós edzéssel.
Természetesen személyi edző segítségét kértem az akkor még ismeretlen világ felfedezéséhez. A rendszeres edzés és a vele járó minőségi táplálkozás azóta az életem szerves része. Ma már én tanítom másoknak az életmódváltás alapjait.


HOGYAN JUTOTTAM EL IDÁIG?

balogh istván személyi edző


Testépítés és Fitness Sportoktatói, Életmód és Táplálkozási tanácsadói végzettségeimet Budapesten a Weider Professional Fitness Trainer edzőképző iskolában szereztem meg 2016-ban.


A súlyzós edzés mellett a táplálkozási tanácsadás is nagyon érdekel, ezért a jövőben több, a témával foglalkozó képzés elvégzése is tervben van.


Úgy vélem, hogy sikeres életmódváltó csak az lehet, aki a sport és mozgás mellett a táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektet. A kettő együtt igazán hatékony. A mai rohanó világban az emberek elfelejtettek helyesen táplálkozni.


Így marad az evés, ami ugyan ízletesebb és kalóriadúsabb, de hasznos tápanyagban szegény ételek fogyasztását jelenti.


Ízfüggő világunkban ma az egyik legnehezebb feladat az egészség megőrzése, hiszen a legtöbb feldolgozott élelmiszer adalékanyagokkal, ízfokozókkal és ki tudja még mivel van tele.


Az emberek tájékozatlansága, a nyugati típusú táplálkozás, a mozgásszegény életmód és az obezogén környezet együttesen vezet a mai civilizációs betegségek kialakulásához. Magas vérnyomás, pajzsmirigyproblémák, metabolikus szindróma, inzulinrezisztencia a következmény.


Ezekre a mai orvoslás válasza az életünk végéig szedhető gyógyszerek, amelyek igazából csak elfedik a problémákat és nem meggyógyítják azt. Az én válaszom ezzel szemben a minőségi táplálkozás és sport!

balogh istván személyi edző

NE HALOGASD,
KEZDD EL MOST!

Nem érzed jól magad a bőrödben? Legszívesebben mindent megváltoztatnál magaddal kapcsolatosan de nem tudod pontosan mit kellene hozzá tenned?
Gyere el hozzám állapotfelmérésre és választ kapsz kérdéseidre!