SZEMÉLYI EDZÉS DEBRECENBEN

személyi edzés debrecenben

Edzői segítséget ma már nem kiváltság igénybe venni. A legtöbb ember aki változtatni szeretne az életmódján, félve jön le az edzőterembe, hiszen ismeretlen számára az új világ.

Támogatásommal néhány hét elteltével magabiztosan mozogsz majd a teremben. Megtanítom neked az ott lévő gépek és eszközök helyes használatát, hogy a jövőben magadtól is képes legyél majd edzéseidet levezetni! 

Folyamatosan motivállak és vezetlek a változásod útján, hogy a lehető leghamarabb elérd a kitűzött célodat.

Ehhez először egy 1 órás konzultáció keretein belül felmérem jelenlegi állapotodat és táplálkozási szokásaidat. Az állapotfelmérésed során klinikailag hitelesített mérőeszközt használok, így biztosítva a kezdeti értékek pontosságát.

Amennyiben bármilyen mozgásszervi vagy testtartásodat érintő problémád van (gerincsérv, hanyagtartás stb), gyógytornásszal együttműködve állapítom meg, hogy melyek azok a területek, amelyekre kiemelt figyelemmel kell lennünk az edzések során.

Edzéseidet aktuális erőnléti és állóképességi szintednek megfelelően alakított edzésterv alapján vezetem, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlatok szakszerű bemutatására és magyarázatára. Fejlődésedet folyamatosan monitorozom és dokumentálom, így minden hónapban nyomon tudod követni változásodat.

A sérülésmentes mozgás érdekében mind a bemelegítést, mind pedig az edzés utáni nyújtást az irányításom alatt végzed, így biztosan elkerülhető a baleset! Személyi edzés szolgáltatásomat a debreceni Scitec Fitness Club edzőteremben veheted igénybe.

Fejlődésedet tökéletesen támogató, igényes, jól felszerelt teremben várlak szeretettel! ​

Edzésre a lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni!

​JELENTKEZZ MOST!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right