Táplálkozási Tanácsadás

egeszseges-etel


Tested zökkenőmentes működéséhez minőségi, tápanyagokban gazdag élelmiszerek fogyasztására van szükség! Enélkül nem beszélhetünk életmódváltásról! Kezdjük együtt az alapoktól!


Sajnos a mai rohanó világunkban egyre kevesebb figyelem jut a minőségi étkezésre, ezzel együtt a tápanyagokban gazdag ételek fogyasztására. Elfelejtettünk táplálkozni, jelenleg inkább eszünk mint tudatosan étkeznénk. A legtöbb ember igazából nem is tudja mit és miért kellene fogyasztania ha egészségesen szeretne étkezni. Az internet pedig sokszor  egymásnak is ellentmondó információkat tartalmaz.


 Ebben a tudományosan kavarodott világban szeretnék neked utat mutatni étkezéseddel kapcsolatosan táplálkozási tanácsadás szolgáltatásom keretein belül. Életmódváltóknak, egészségtudatos embereknek, változni akaróknak és sportolóknak egyaránt szól a tanácsadás.


Bemutatom neked melyek azok az egyszerű szabályok amelyeket betartva megreformálhatod étkezéseidet, valamint elmagyarázom a miérteket is, hogy a legközelebbi vásárlás során már tudatosabb döntéseket hozhass! Megtanítom hogyan és mi alapján érdemes ételeidet elkészíteni illetve azt is láthatod majd melyek azok az élelmiszerek amelyeket érdemes kerülni vagy egyáltalán nem fogyasztani! A tanácsadás során külön kielemezzük aktuális étkezésedet és az 1 órás foglalkozás végén egy teljes napi étrendedet közösen állítjuk össze!

Abban az esetben ha te különleges céllal érkezel, fogyni vagy izmosodni szeretnél, ajánlom figyelmedbe a ÁLLAPOTFELMÉRÉS szolgáltatásomat!

Táplálkozási tanácsadásra a lentiekben található űrlap kitöltésével jelentkezhetsz!

​JELENTKEZZ MOST!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right